Skrivet av en kvinna mitt i livet med begynnande gråhårighet...

måndag 30 september 2013

Det var

den helgen...
Om man går på fest och råkar inta viss mängd alkoholhaltig dryck så försvinner en stor del av dagen efter. Eller försvinner....vet inte vad man ska kalla det men det lär inte bli en söndagsförmiddag som är avgörande för resten av mitt liv...
I lördags kväll så hade Torpa AIS ordnat en fest till Samuels ära. Samuel är en person som är helt ovärderlig för klubben. Till i år har han valt att kliva åt sidan som sekreterare i styrelsen men han är ändå med som allt i allo i klubben. Han ordnar med allt och lite till. Tror att han har varit med i styrelsen i typ 44 år. Fatta!!! 44 år!! Klart att han är värd en fest! Det blev en riktigt kul fest.
En fest som gjorde mig lite trött på söndagen.
Barnen sov hos mormor och morfar och Peterstackaren jobbade så jag var helt allena. Just nu har vi ngn typ av frivisning av en massa kanaler på tv så där parkerade jag mig. Såg nog tre filmer på raken och åt bara skräpmat, precis som förr ;)

I övrigt så har helgen vigts åt fotboll - som vanligt.
Sista seriematcherna för den här säsongen. Det gick bra! Lillalaget (F01) vann sin match på lördagen med 4-1 och därmed så vann de hela sin serie! Grattis!!

Torpa AIS F01
På söndagen (på eftermiddagen som tur var ;)) så var det dags för storalaget (F99) att spela sin sista mot Aneby/Bälaryd och det gick oxå bra. De vann med 6-0. Det laget kommer att sluta 4:a eller 5:a av 9 lag i serien. Det beror på en annan match som inte är spelad ännu...Oxå väldigt bra gjort med tanke på att flera i vår lag är ett par, tre år yngre än motståndarna.

Torpa AIS F99
Nu ska det bara till lite möten, avslutning och lite annat plock så är säsongen slut - SKÖNT! Det är otroligt roligt och givande på många sätt att vara tränare men det sliter och när uppehållet, innan inomhusträningen börjar, kommer så är det skön och välbehövlig vila som gäller!

Idag är det mängder med samtal, plock och annat som ska göras så det är bara att köra ner huvudet och sätta igång.

Ha en go måndag!
Smile!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar